Звезда на Victoria’s Secret със собствено мнение относно митовете за ползата от диетите

196

Те са безсмислено самоизтезание, смята Линдзи Елингсън.

Моделката Линдзи Елингсън сподели пред Business Insider, че не вярва в очистването със сокове и гладуването, а също че изобщо не прибягва до диети. “Не прибягвам до разтоварващи дни със сок, много ми идва. Включвам го в менюто си, но все пак ям през деня”, твърди красавицата. Освен това тя смята диетите за безсмислено самоизтезание: „Храната е създадена, за да получаваш енергия, да чувстваш добре. Аз се храня със здравословна храна, но това не са диети“, разкри участничката в 8-те ревюта на Victoria’s Secret.

Линдзи разказва, че когато трябва да влезе във форма яде земна ябълка (гулия / топинамбур) Моделката признава, че не е идеална, особено през есента, когато наближава празника Хелоуин и в менюто се появява любимата ѝ тиква. Тя дори си позволява сладкиш с тиква.

Линдзи също разкрива, че след всяко голямо шоу на Victoria’s Secret моделките ядат пица: „Това е много забавно. Захвърляме тоалетите от ревюто, слагаме джинси и тениски и ядем пица. Така се възнаграждаваме, че сме се старали цяла година“. Тя също признава, че да си в добра форма изобщо не означава да си слаба: „За мен това означава да бъда с тен и да имам форми. Аз обичам моята фигура да прилича на пясъчен часовник“, поясни Елингсън.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close