fbpx

Вижте с коя зодия най-много си отивате!

Ако сте Овен – тогава ви привличат Везни, чувствате се добре с Лъв, а Водолей и Овен са ви безразлични, със сигурност бягайте от Рак и Козирог.

Ако сте Телец – то тогава ви привлича Скорпион, обичате да сте в компания с Дева и Козирог, не е зле с Рак и Риби – Лъв и Водолей не са от вашата порода.

Ако сте Близнаци ви привлича Стрелец, добре ви е с Везни, Овен и Водолей, Телец и Риби са ви безразлични. Със сигурност – никога не имайте взимане даване с Козирог.

Ако сте Рак – привлича ви Козирог, добре ви е със Скорпион и Рак, не е зле с Телец и Дева, а бягайте от Везни и Овен.

Ако сте Лъв – Водолеите са ви партия , добре ви е със Стрелец и Овен, не е лошо с Везни и Близнаци, а бягайте от Скорпион и Телец.

Ако сте Дева – привлича ви Риби, добре ви е с Козирог и Телец, не е зле със Скорпион и Рак, а бягайте от Стрелец и Близнаци.

Ако сте Везни – привлича ви Козирог, добре ви е със Скорпион и Близнаци, не е зле със Стрелец и Лъв, а бягайте от Козирог и Рак.

Ако сте Скорпион привлича ви Телец, добре ви е с Риби и Рак, не е зле с Козирог и Дева, а бягайте от Лъв и Водолей.

Ако сте Стрелец ви привличат Близнаци, добре ви е Овен, Лъв, Телец и Рак, не е зле с Водолей, а бягайте от Риби и Дева.

Ако сте Козирог ви привлича Рак, добре ви е с Телец и Дева, не е зле с Риба и Скорпион и бягайте от Овен и Везни. С друг Козирог може и да се получи, може и да не…

Ако сте Водолей ви привлича Лъв, добре ви е с Близнаци и Везни, не е зле с Овен и Стрелец, а бягайте от Рак и Скорпион.

Ако сте Риби ви привлича Дева, добре ви е с Рак и Скорпион, не е зле с Телец, а бягайте от Близнаци и Стрелец.

 

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close