fbpx

Силните може би плачат най-много!

1 141

Не знам само защо някои хора си казват – “О, той/тя е силен/а Винаги ! “

И така леко и простичко им лепват този етикет. И все едно като в повечето от ситуациите и ежедневието си с тази безумно етикирана опаковка за тях, това означава ли, че не си човешко обикновенно същество и че ти също имаш чувства, болки и слабости, ми се иска да запитам Аз ?

Еми, Не приятели… Те според мен и моята скромна гледна точка за нещата от живота, плачат и то доста често и доста искрено, но какво лошо има в това ???

Защо повечето хора не си позволят да го направят и просто да излеят тази натрупана емоция, не й позволят да излезе, да я изхвърлят в канала на забвението, да освободят сърцето си ???

Тези въпроси мисля са по-скоро към вас гоподата, макар и дамите в днешно време да са вече доста по-силната страна… дори аз като мъж ви го признавам. Не ме мразете момчета, но истината си е истина, дори да не ни харесва !!!

Защо не го правите, какво толкова ще изгубите… ? “Мачо-man” стилът си, “G-star” излъчването или “Батка” визията, които така грижливо пазите ?

А за кого я пазите и кой въобще се впечатлява от нея ? Е вярно, всички знаем кои го правят, но мисля че те са ви инетресни от ден до пладне, както казва любимата ми баба !!!

Бабче ако четеш това, Аз съм- любимият ти внук, които ще промени мисленето на много млади хора заради и теб и възгледите си !!!

Те няма да с вас заради вас самите под макиажа, които изброих.  Всички знаем за какво ще бъдат до вас.  А това ли всъщност искате ?

От какво толкова ви е страх момчета ? Защото съм сигурен, че и вие сте като мен – едни пораснали хлапаци с малко повече опит и понатрупали някои друг гаден шамар от живота.

Какво толкова става когато покажете малко чувство и махнете “лъскава броня” ? Нима като не го правите се чувствате по-силни, по-могъщи, вездесъщи дори… ? Не вярвам !!!

Мен не ме е срам да кажа, че плача и то често, а тук се сещам един любопитен факт, за тези от вас, които не знаят, колко полезно действие имат сълзите на очните ни ябълки (смея се ) 😀 .

Та…Да !!! Поплаквам си дори и пред хора понякога с риск да си кажат….

Но после Аз си казвам: “Какво въобще ти пука кой, какво ще си каже ? Ти си най-важният човек в твоя живот ! Прави това, което чувстваш, а не това което хората ще кажат, че е добре да направиш.”

Та кои са те, че ще ти казват как да чувстваш и да живееш ?

Хахаха наречете ме ревльо… Не ми пука, защото точно този мой “плач” ме прави все по-силен и борбен след всеки път и още малко по-мъдър след поредният такъв.

До скоро ! Прекрасни дами и господата !

И не забравяйте – силата са чувствата ни ! Затова сме и човешките същества а не роботи… е поне не още хахаха !

Калоян

Източник: http://www.ladymagazine.bg

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close