fbpx

Красивите хора, не са красиви по някаква случайност,те са просто щастливи!

Професии, призвания, домове, градове, държави… Обърках се! Моя снимка ли казах? Сега като го написах, явно чужда е била. Така де, напоследък все ме мъчи един въпрос…. Направих и промених ужасно много, защо сега не се чувствам красива?

Прическата е в последните тенденции, купих си най-хубавото червило. Взех даже малка черна рокля и онези така желани обувки на висок ток. И сега като се запитах, си дадох сметка колко глупаво звучи.

Оказа се, че красивите хора, не са красиви по някаква чиста случайност. Има нещо и вярвай ми не е в прическата, не в дрехите, не е във визията или грима. Не е във вещите или местата, на които се намират.

Красивите хора са си красиви. Те създават събитието, те изграждат мястото, те донасят хубавото и ни става слънчево на душите. Има нещо. Но поддържаният външен вид далеч няма общо с красотата. И след като погледнах снимката отново и отново, вглеждах се в нея и ми ставаше все по-ясно.

Държах всички отговори в ръката си. Красотата може би все пак си е състояние на духа. На онова, което излъчваш. На това колко истински се усмихваш или колко добре се чувстваш. На самия теб, преобразен като себе си. И сега години по-късно.

След 6 експеримента с прическата и цвета. След 10 килограма по-малко, след цялостно преобразяване на гардероба, след купищата козметика и процедури. След безбройните посетени дестинации, след многото срещи и раздели. След всичките усилия на света се вглеждам в тази снимка.

Без грим и без прическа, с тениската на цветя. А погледът ми свети и е първото, което привлича окото. Чак сега си давам сметка, че красивите хора всъщност са просто щастливи.

Споделете тази прекрасна история с вашите приятели!

Източник: glamgirls.bg

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close