fbpx

Ким Кардашиян успя! Вече тотално прилича на делва

Пищната дама с уникално предложение как трябва да се ходи на кино. Или просто се е освинила тотално и както винаги няма вкус?

Американската риалити звезда от арменски произход Ким Кардашиян отново събра погледите с уникален стайлинг. Критиците й побързаха да я оплюят заради крайно неподходящите дрехи, но любителите на пищни форми останаха изключително доволни. Снимките сами по себе си нямат нужда от особен коментар. Папараците са щракнали Ким на път за филмова прожекция със съпруга й Кени Уест.

Една от най-известните жени в САЩ в момента никога не се е свенила от заоблените си форми. Най-напращяла беше, когато беше бременна, но и сега хваща окото. Тя винаги е била обект на коментари относно избора си на дрехи.

kim2

През септември известният с атаките си над знаменитости Виталий Седюк сграбчи Ким за краката по време на Седмицата на модата в Париж. От постовете му във Фейсбук изглеждаше, че той го е направил от обожание към звездата, макар че според някои това било намек за нейните неумели опити да се превърне в модна икона.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close