Как го прави тя – Сутрешният ритуал на супер модела Миранда Кер и вълшебното питие

197

Не на шега и съвсем отговорно заявяваме, че с удоволствие се възползваме от препоръките за красота на знаменитости, които не говорят празни приказки за здравословно хранене.

Миранда Кер безспорно се нарежда сред имената, за които сме сигурни, че могат да ни покажат много по отношение на правилно хранене и активен спорт, особено след като вече пробвахме любимите ѝ смути напитки.

Съпругата на Орландо Блум започва всяка сутрин с топла чаша вода с лимон, който по нейни думи „помага за храносмилането, пречиства тялото и подсилва имунната система”, казва тя във видео репортаж на net-a-porter TV, след като стана лицето и тялото на последното издание на тяхното списание The Edit.

Следва чаша от специалния “Morning Shake”, който зарежда Кер с енергия и сила през деня. Ето я й рецептата, която във видеото по-долу е подробно показана:

  • 1 чаша вода от пресен кокос и студено пресовано мляко от кокос
  • 1 супена лъжица каша от акай/вид палмово дърво/
  • 1 супена лъжица годжи бери
  • 1 супена лъжица спирулина, която съдържа големи количества витамини, основно от групата на В витамините и каротин
  • 1 супена лъжица сурово какао, защото не съдържа химикали
  • 1 супена лъжица семена чиа, които са богати на калций, магнезий, освен това съдържат много желязо и са богати на фибри.
  • 1 ½ супена лъжица веган каша от ориз
  • 1 супена лъжица корен от мака на прах

Всичко се смесва в блендер и се пие веднага.

Не отричаме, че съставките са твърде ексцентрични, претенциозни, ще кажат някои, но е лесно да се намерят във всеки специализиран био магазин, ако все пак това вълшебно смути питие доведе до резултатите, с които се гордее Миранда.

А те са очевидни – тяло, създадено за да се боготвори.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close