fbpx

Как да задържим при себе си Скорпион?

698

Експанзивността и авторитарното отношение към всичко, което е извън тях, Скорпионите проявяват най-вече в любовния си живот.
За разлика от деликатната манипулация на предхождащите ги Везни, те не се стесняват да обявят на всеослушание желанията си. Други техни съперници по сила на страстите, Лъвовете, искат да опитат всичко, което би могло да бъде подвластно на любовта, докато Скорпионът се опитва да подчини и нея.

За да бъдете сигурни, че разполагате с партньорството на Скорпион, трябва първо да се убедите, че той обича себе си и е готов за своите чувства да прехвърля планини.

Ранното съзряване за любовта и секса на хората родени под този знак, донякъде е вследствие от вродения страх от възрастта. Те се опасяват, че с годините силите и енергичността им ще намаляват и затова бързат да се докажат и на това бойно поле.

Заради тази си ранна атака към подстъпите на любовта, Скорпионите често стигат до прибързани заключения за характера на взаимността и за нейните нужди. Така техният рано съзрял опит в любовта се оприличава на инфантилни терзания.

Искате ли да преживеете годините си със Скорпион до себе си? Тогава оставете детето у него, нуждаещо се от вашата топлота и чувственост да смята, че ви владее и напътства и, че без неговата сила, страст и ревност вие не си представяте света.

Източник: https://www.zodiite.net

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close