Хранителният режим на Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън винаги ни е била любимка.

Изглежда страхотно, има разкошен стил и освен това е положителен пример в много обществени сфери.

Тя е добра майка, съпруга за пример и откакто е част от кралското семейство, то ни е с няколко идеи по-симпатично след негативното отношение, което се бе натрупало към фамилията на принц Чарлз след смъртта на принцеса Даяна.

Но едно от нещата, за които се възхищаваме най-много на Кейт, е прекрасната ѝ фигура и начинът, по който я поддържа.

Тя е стройна, висока, слаба и въпреки 2-те ѝ бременности, Кейт изглежда зашеметяващо…

Всичко това се дължи на нейните хранителни навици – начините, по които тя се храни, диетата ѝ и отношението ѝ към храната.

Какви са те и как точно се храни Кейт Мидълтън:

Кейт Мидълтън обича екзотичните и пикантни подправки, затова менюто ѝ често изобилства от такива горещи вкусове.

Кейт е привърженик на стриктните диети и ги спазва много смело и безстрашно. Тя харесва диетата на Дюкан, която е любима на звезди като Дженифър Лопес и Жизел Бюндхен. Този начин на хранене се характеризира с много нисък прием на въглехидрати, повече месо, плодове и зеленчуци.

Кейт обича семейните рецепти, които знае от свои близки. Според близки до кралската фамилия тя дори е впечатлила с готварските си умения и кралица Елизабет II.

Увлича се по суровоядството и често залага на вегетарианско меню само от зеленчуци – сурови или леко задушени.

И все пак Кейт си угажда с лакомства през почивните дни. В такива моменти тя нарушава строгите си хранителни правила.

Докато е била бременна, Кейт е имала много проблеми със сутрешното гадене и това я е отвратило от храната за известен период. Кейт е възвърнала апетита си и любовта си към храната след раждането на принц Джордж, благодарение на терапия с психолог.

Кейт избягва да се храни на публични събития, там, където ще я снимат много камери и действията ѝ биха били обект на множество коментари. И все пак понякога прави изключения, като например когато с Уилям гостуват на кулинарен фестивал в Британска Колумбия, където Кейт си похапва миди със специален сос от горчица пред погледите на гостите на събитието.

Кейт винаги преценява колко да изяде от основното ястие, за ѝ остане място за десерт и все пак да не се чувства преяла.