fbpx

Господи, моля те, помогни ми да не се държа за това, от което искаш да ме освободиш

20 293

Господи, моля те, помогни ми да не се държа за това, от което искаш да ме освободиш.

Нека се пусна от тези неща и тези хора, които не са предназначени за мен. Знам, че имаш план за мен, но докато ми го разкриеш, моля те, направи така, че да не е толкова трудно.

Не ми позволявай да се държа за това, от което трябва да се пусна. Не ми позволявай да се боря за това, от което трябва да се откажа. Не ми позволявай да искам това, което ме унищожава.

Не ми позволявай да искам да съм с тези, които ще разбият сърцето ми.

Не позволявай на ума ми да иска неща, с които не може да се справи. Неща, които не са добри за мен. Неща, които ми вредят.

Моля те, не позволявай сърцето ми да тъгува за хора, на които не им липсвам. Хора, които вече са си тръгнали от мен. Хора, които не са способни да ме обичат.

Моля те, не ми позволявай да обсебвам мислите си с неща, заради които не мога да спя. С хора, които ме карат да се чувствам объркана и несигурна. Със ситуации, на които вече не принадлежа.

Насочи ме към това, което ти си предвидил за мен. Насочи ме към хората, които заслужават да са част от настоящето и бъдещето, от живота ми.

Помогни ми да се освободя от това, което ти знаеш, че ми вреди. Вдъхни ми вяра, че без него ще съм по-добре. Дай ми мъдрост да осъзная, че заслужавам повече. И смелост да се преборя за него.

Господи, моля те, помогни да спра да се вкопчвам в хора и ситуации, които ми носят болка.

Помогни ми да спра да влагам времето, чувствата и усилията си в нещо, което вече не съществува. Помогни ми да не искам това, което не е за мен.

Помогни ми да не градя бъдещето си върху нещо, което е временно, обречено, отдавна изчезнало… Или никога несъществувало. Помогни ми, Господи, да се доверя на плана ти…

Автор: Р. Найм

Източник: https://dama.bg/article/gospodi-molia-te-pomogni-mi-da-ne-se-durzha-za-tova-ot-koeto-iskash-da-me-osvobodish/16633/

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close