fbpx

Ако ви се случва това, тялото ви е задръстено с токсини!

5 829

Поради неправилното хранене и липсата на физическа активност, токсините остават блокирани в тялото и забавят естествените му функции, пише Zajenata.bg. Ето няколко признака, че ви се случва това:

Физиологични нужди

Честото ходене до тоалетната е прост показател, че Вашето тяло е пълно с токсини. Все пак, това е един от най-добрите начини, по които отровата излиза от тялото, в противен случай ще се върне в кръвния поток и ще предизвика проблеми. Затова пийте колкото се може повече течности и пробиотици с цел да се подобри храносмилането и уринирането.

Неприятен дъх

Причина са или бактерии в устата или невъзможността на стомаха и черния дроб да “обработят” всички токсини. За да решите този проблем, ежедневно почиствайте езика си от натрупаните слоеве.

Дразнят ви аромати

Ако ви притеснява нечий парфюм, дим или други аромати, вероятно имате проблем с черния дроб, който не е в състояние да се освободи от токсините и заради това сетивата са по-остри, а всеки нов аромат може да ви причини главоболие.

Наднормено тегло

Проблемите с хормоните, лошото хранене и големия брой токсини в кръвта водят до мастни натрупвания и наднормено тегло. Внезапното затлъстяване Ви показва, че е време да изчистите организма си.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close