fbpx

Ако имате късмет, ще дойде точният момент…

12 384

Ако имате късмет ще дойде точният момент…

Ако имате късмет, ще останете сами. Съвсем самички, когато до вас няма да има никой и ще се наложи да потърсите опора и да повярвате в себе си.

Ако имате късмет, ще дойде момент, когато животът ще ви удари като орех и ще трябва да извадите наяве най-важното, сърцевината.

Ако имате късмет, ще дойде момент, когато ще почувствате болката. Толкова болезнена, че почти ще умрете, а след това… сякаш ще се преродите отново.

Ако имате късмет, ще плачете. И никой няма да бъде в състояние да спре тези сълзи. С тях ще дойде и освобождението, и реалният живот.

Ако имате късмет, ще бъдете уязвими към хората. И няма да намерите начин да го скриете. И тогава ще се разберете кой ще бъде с вас, и кой не.

Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще трябва да потърсите отговорите за себе си, истината.

Ако имате късмет, ще бъдете разочаровани от хора, идеи, учители и добри магьосници. Но едва след като предминете през всичко това, ще бъдете в състояние да се изправите срещу реалния свят.

Ако имате късмет, ще дойде момент, в който няма да има от кой да поискате съвет. Никой! И ще трябва да последвате вътрешния си глас.

Ако имате късмет, ще почувствате непоносимото. Онова, с което или трябва да направите нещо, или с което ще се наложи да се примирите и да позволите на животът да направи нещо с вас самите.

Ако имате късмет, ще загубите, ще ви измамят, ще бъдете предадени и почти смазани. И това е “почти” ще отпечата върху лицето ви бръчици от мърдост. И опитът ще остане с вас за цял живот.

Ако имате късмет, няма да имате пари. И ще трябва да влезете в истински взаимоотношения с хора, които преди това можехте да платите.

Ако имате късмет, ще имате много пари и ще разберете дълбините на отчаянието, когато илюзията за щастие се разбие в тях.

Ако имате късмет, не всички ще ви обичат. И ще трябва да настроите своята вътрешна система към този факт. А желанието да угодите на всички, ще отпусне примката, пристегнала гърлото ви.

Ако имате късмет, някой близък ще се откаже от вас. И вие ще научите цената на миговете истинско щастие.

Ако имате късмет, ще се сблъскате с любимия си лице в лице. И това ще бъдат две истини. Неговата и вашата. И ще се чувствате треперенето на пространството между различните ви вселени, които едва се докосват.

Ако имате късмет, ще бъдете в състояние да издържите на всичко това. И да намерите начин да се преобразите. Насладете се на онази вътрешна алхимия, която прави от болка красотата. От гнева смирение. От страха постижение. А от радостта – вдъхновение. Запомнете, че вината и срамът почистват душата и помитат всички стари боклуци. И белезите се превръщат във врати.

Ако имате късмет, ще дойде точният момент…

Автор: Аглая Датешидзе

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close