fbpx

50 цитата за щастието, които ще променят начина ви на мислене

21. Никога не се срамувайте от това как се чувствате. Имате правото да изпитвате всякакви емоции и да следвате път, който ви прави щастливи.

22. Нещастните хора в този свят са онези, които най-много се интересуват от мнението на околните.

23. Не можете да основете представата си за щастие и успех върху мненията и очакванията на другите хора.

24. Щастието и успехът се състои в това да прекарвате живота си по вашия собствен начин. Бъдете себе си. Никой не може да ви каже, че го правите погрешно.

25. Винаги е по-добре да бъдеш в първото стъпало на стълбата, която искаш да изкачиш, отколкото на върха на друга, която не искаш.

26. Работи, за да си създадеш живот, който на теб ти изглежда правилен, а не който изглежда правилен на всички останали.

27. Никакви пари не могат да ви направят щастливи, ако не сте щастливи със себе си.

28. Може би нещото, от което се боите, е точно онова, което трябва да направите. Понякога животът е тъкмо това – да рискуваш всичко за мечта, която никой друг не може да види освен теб.

29. Не може винаги да чакате идеалния момент. Понякога трябва да се осмелите да го направите, защото животът е прекалено кратък, за да съжаляваш и да се чудиш какво е можело да се случи.

30. Най-надеждният начин да предвидиш бъдещето е да го създадеш. Участвайте в живота, вместо просто да го гледате отстрани.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close