3-те най-велики жени сред зодиите

10 287

Някои жени са дарени от съдбата с много. И въпреки че са носители на късмета, в същото време могат да имат много трудни съдби. Затова се запознайте с трите най-велики жени сред зодиите.

Водолей

Тя е родена, за да изпълни мечтите си, собствените си и на другите. Вдъхновява хората около себе си, невъзможните неща за нея стават възможни. Тя лети много високо, като взема на крилата си по няколко дузини души. Трудно ли ѝ е? Разбира се… Но тя се е родила, за да сбъдне мечтите на Вселената!

Лъв

Истинска кралица, защото тя е готова да помогне на всички народи. Тя идва за да води света към промените, на които е готов.

Раждането в семейството на Лъвица означава, че вашето семейство се е преместило на ново кармично ниво. Нейното появяване в отбора показва, че е време за промяна към по-добро.

Ето защо Лъвиците са толкова трудни в т.нар. колективи-блата и в семейство, което не се стреми към нищо, на такива места Лъвът просто не изпълнява своята зодиакална мисия.
Триактал подкрепа при онкотерапия и химиотерапия actalife.info

Скорпион

Лечителка и магьосница, всички знаем за непобедимата харизма на жената Скорпион, но има една черта, за която всеки говори. Това са жените, които виждат ясно всичко.

Искате да знаете къде трябва да отидете, попитайте жената Скорпион … Те не само виждат, но и лекуват ранените души, които са толкова много в съвременния свят.

Как го правят? Те виждат какво всъщност е. Те са видели Рая, Ада, а сега те са тук и тяхната задача е да лекуват.

Източник: www.actualno.com

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close