Нравът на кое диво животно носиш според името си?

Според една стара теория, произлизаща от индианските вярвания, всеки човек има своя животински аналог в дивата природа. Кое животно е твоят духовен спътник, зависи от името, което носиш.

За да разбереш трябва да направиш една проста калкулация. Пресметни сбора на буквите си, като проследиш коя буква на коя цифра отговаря. След това редуцирай сбора до едноцифрено число, с изключение на сбор 11 и 22 – те са смятани за Мастър числа.

Пример (Име: Петя) 7+6+1+3 = 17 = 1+7 =8 

Сбор 1 – Рис

Вие сте тайнствена натура, която трудно може да бъде разгадана, а още по-малко манипулирана. Твърде хитри и непредсказуеми сте дори за най-опитните манипулатори. Носите бунтарски дух и твърде голям егоцентризъм, но това съвсем не ви прави лош човек, напротив. Вие сте прями, понякога думите ви не се харесват на хората, свикнали да получават само ласкателства, но едно е сигурно – не сте подмолни. Не обичате да ви навлизат в личното пространство, там само вие определяте кой да допуснете. В същото време сте изключително отговорни, целеустремени, благородни, всеотдайни и много грижовни към близките си. Вие сте чудесни родители.

Сбор 2 – Вълк

Често държите околните в напрежение, дори и без да го осъзнавате. Вдъхвате респект и лек страх да не стъпят накриво с вас. Мнозина смятат, че притежавате труден, сприхав характер, но това не е точно така. Просто природата ви е дала една необяснима енергия и мощ, която по-слабите приемат като заплашителна. Иначе сте мили, състрадателни и имате огромно сърце.

Сбор 3 – Елен

От вас струи грация, изящество и невероятен чар. И вкъщи, и в обществото заемате лидерска позиция. Но сте и изключително позитивни, и приятни за компания. Хората ви уважават, а близките ви обожават.

Сбор 4 – Лисица

Ловки, хитри, манипулативни, пробивни, находчиви и особено адаптивни. Вие сте солов играч, когато работите и действате сами се справяте отлично. Груповите начинания не са за вас, не само защото ви разсейват, а и защото не ви позволяват да разгърнете целия си потенциал, а вие притежавате огромен такъв. При вас балансът между духовно и физическо е просто съвършен.

Сбор 5 – Мечка

Вие сте от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени. Изключително борбени, силни психически и невероятни оптимисти. Мразите, когато някой се оплаква, мрънка или самосъжалява, всъщност това ви влудява. Вие разчитате на собствените си способности и вярвате, че човек може да понесе всичко, стига да поиска.

Сбор 6 – Ястреб

За вас повечето хора са като отворена книга. Умеете да разгадавате околните още от първата среща и обикновено първото ви впечатление за някого е безпогрешно. Притежавате много добре развито шесто чувство, но съчетано с прозорливост и остър ум, вие се превръщате почти в медиум.

Сбор 7 -Таралеж

Нежни, мили, всеотдайни личности, които обичат да раздават любов и топлина. В същото време сте здраво стъпили на земята и знаете отлично кое каква цена си заслужава. Не си падате по рисковете и необмислените постъпки, затова и някои ви смятат за скучни. Истината обаче е, че сте страшно логични и обичате да трупате успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

Сбор 8 – Конят на Пржевалски

Диви, необуздани, свободолюбиви и самостоятелни. Притежавате много силна воля и дух. Понякога сте склонни да бедете твърде опърничави и да създавате главоболия на околните, но пък притежавате добро сърце. Не бихте предали приятел, а за близките си сте готови да обърнете света.

Сбор 9 – Муфлон

Думите, които ви описват най-точно са: изящество, мощ и сила. Понякога сте склонни да се отчайвате и да губите пътя, но това е съвсем нормално за хора като вас – само, който е спрял да търси правилната посока не се е губил. Вие сте хора на мисълта и духовното. Не ви вълнуват битови проблеми, не понасяте кича, пошлостта и глупостта. Вие сте природно интелигентни и мъдри.

Сбор 11 – Снежен леопард

Вие сте родени, за да побеждавате! Навярно истинската възраст на душата ви е много стара. Вие имате трансцендентно съзнание, което ви прави уникални. Почти няма начинание, с което да сте се захванали и да не ви се е получило. Изключително адаптивни към промените, хора, които винаги гледат напред.

Сбор 22 – Бизон

Притежавате една мъдрост, която повечето от нас никога няма да достигнат, независимо от годините си. Вие сте оцеляващ тип, на когото можем само да се възхищаваме и от когото да се учим.

webstage.bg