Кармата на Земята | Енергийно балансиране

Кармата на Земята спада към четири основни категории: взаимоотношения, условия на живот, характерни черти и болести. Всички те се проявяват в този живот и в други инкарнации, макар че основният процес обхваща само кармата, натрупана на Земята.

Всеки аспект на земната карма спада към една от тези категории. Но вместо да се придържате към тях, по-добре е да поискате помощ за всичко, което ви затормозява в настоящия ви живот. Тогава на повърхността ще изплуват съответните кармични модели и минали животи, за да ги откриете и изчистите. Благодарение на земните промени и на плана за извисяване на планетата, всяка неизцелена карма от всички минали инкарнации на Земята се проявяват сега в този живот, за да бъдат довършени.

Кармичното освобождение и изцеление ни се даряват като милост или опрощение. Това означава, че когато признаете, че нещо в живота ви не върви и се нуждае от лечение, и като отправите молбата по съответния начин, Господарите на Кармата обикновено ще ви дадат освобождението без по-нататъшна работа върху замесената карма.

Страдание секва, щом поискате освобождението и молбата ви бъде удовлетворена. Най-важното тук е да видите какво точно се нуждае от изцеление и с какво можете да се справите сами, чрез собствените си решения и земни действия. Например, ако знаете, че не ви подхожда червено, недейте да молите Господарите на Кармата да изцелят ситуацията – просто не носете червено. Но ако сте жертва на тормоз във вашата връзка и имате нужда от помощ, за да се отървете от връзката и модела, Господарите на Кармата ще прекратят модела (и ще освободят всичките ви животи от него) – стига да сте готови да промените живота си и отношението към самите себе си.

Източник: http://evolife.bg