fbpx

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

239

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания.

Когато хората си харесат някого, най-често нещата се развиват по четирите типа сценария. Вижте как се държат всички зодии в този случай.

Скорпион, Близнаци, Везни

Преструват се на труднодостъпни. Те обожават да флиртуват и да бъдат ухажвани, затова няма да спрат с преструвките, докато обектът на интереса им не свали звездите в краката им.

Дева, Козирог, Водолей

Без да искат се дистанцират – дори и да го правят несъзнателно, всъщност те са тези, които са истински труднодостъпни. Тяхната леко студена личност ги кара да се държат по-отдръпнато, дори към хората, които харесват.

Лъв, Стрелец, Овен

Те дори не се опитват да го прикрият и веднага си признават. Тези зодии са като отворени книги и не се срамуват от подобни чувства. Затова и директно адресират човека, който са си харесали.

Рак, Риби, Телец

Правят се на невинни и се опитват да се харесат на другия. Те не си признават за чувствата си, но не ги и прикриват особено добре, флиртуват шеговито и се опитват да очароват обекта на интереса си.

Източник: http://www.missbloom.bg

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close