fbpx

Тя си тръгва от теб не заради това, което направи, а заради това, което НЕ направи!

Тя си тръгва от теб, защото й каза, че я обичаш, но не й го показа. Тя си тръгва от теб, защото обещаваше, че ще си до нея, но не беше. Тя си тръгва от теб, защото говореше много, а правеше малко. Тя си тръгва от теб, защото твърдеше, че само с нея можеш да говориш, но всъщност никога не я чуваше, когато ти говореше. Тя си тръгва от теб, защото й рисуваше красиви картини за бъдещето, но оставяше настоящето й да е тъжно и самотно.

Тя си тръгва от теб, защото искаше от нея да е твоя, но ти никога не беше нейн. Тя си тръгва от теб, защото влизаше в ролята на принца-спасител за всяка жена, само не и за нея. Тя си тръгва от теб, защото взимаше от силата й, когато беше слаб, но се отдръпваше от нея, когато ти покажеше слабостта си.

Tя си тръгва от теб, защото я поиска едва когато тя спря да те иска. Тя си тръгва от теб, защото спря да те вижда такъв, какъвто иска да си, и те видя такъв, какъвто си. Тя си тръгва от теб, защото разбра, че беше с нея не заради нея, а заради начина, по който образът ти се отразяваше в очите й. Тя си тръгва от теб, защото осъзна, че единственият начин да види отново себе си е да обърне гръб на теб.

Тя си тръгва от живота с теб. За да изгради живот за себе си.

Източник: mozache.com

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close