fbpx

Най-великите жени са от тези три зодии!

Portrait of smiling woman
2 877

Разбира се, всяка жена в нещо е изключителна е незаменима. Но тези дами имат много. Странно, въпреки че те са щедро надарен и са носители на късмета, в същото време могат да имат много трудни съдби. Затова се запознайте с трите най-велики жени сред зодиите.

Водолей

Тя е родена, за да изпълни мечтите си, собствените си и другите. “ Тя вдъхновява хората около себе си, невъзможните неща за нея стават възможни. Тя лети много високо, като взема крилата си по няколко дузини души. Трудно ли ѝ е? Разбира се … Но тя се е родила, за да сбъдне мечтите на Вселената! Как реагират мъжете от различните зодии, когато видят гола жена Овен: 21 март – 19 април Той мисли три крачки напред, представяйки всичко, което иска да направи с нея. Представя си всички ъгли, от к… Прочети повече

Лъв

Истинска кралица, защото тя е готова да помогне на всички народи. Тя идва за да води света към промените, на които е готов. Раждането в семейството на Лъвица означава, че вашето семейство се е преместило на ново кармично ниво. Нейното появяване в отбора показва, че е време за промяна към по-добро. Ето защо Лъвиците са толкова трудни в т.нар. колективи-блата и в семейство, което не се стреми към нищо, на такива места Лъвът просто не изпълнява своята зодиакална мисия.

Скорпион

Лечителка и магьосница, всички знаем за непобедимата харизма на жената Скорпион, но има една черта, за която всеки говори. Това са жените, които виждат ясно всичко. Искате да знаете къде трябва да отидете, попитайте жената Скорпион … Те не само виждат, но и лекуват ранените души, които са толкова много в съвременния свят. Как го правят? Те виждат какво всъщност е. Те са видели Рая, Ада, а сега те са тук и тяхната задача е да лекуват.
източник: www.actualno.com

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close