fbpx

Какво наричаме кармична връзка?

Индийската философия разглежда света глобално: всеки от нас има минало, настояще и бъдеще.

Всичко, което имаме сега, е резултат от наши действия и постъпки в минали прераждания. Раждайки се, ние отработваме своята карма.

По принцип всяка среща между мъж и жена може да се разглежда като кармична! Към всеки е желателно да се отнасяме с максимално внимание, да го разглеждаме като, макар и временен, но пълноценен партньор, чрез когото във всяка минута можем да получим откровение, указание, да отработим кармата на миналото.

Жената и мъжът се срещат, за да изпълнят заедно общи задачи, които всеки от тях не може да реши самостоятелно. Само двамата могат да изпълнят тази обща програма. Космосът им дава шанс да я реализират чрез своята среща. Но дали ще я изпълнят и как – това вече зависи от тях. Не са много двойките, които осъзнават причинно-следствените връзки на своята среща; повечето не го разбират изобщо. Често в такива семейства отношенията са егоистични, всеки мисли на първо място за себе си и след това за партньора.

В осъзнатите двойки отношенията са много по-хармонични. Когато те са движени от общи цели, се формира т.нар. егрегор (материализираща се мисъл, „душа“ на вещите) на желанията, усилен от съвместната енергия, и постигането на целта се ускорява, като в същото време това укрепва и егрегора.

В случай на несъвпадение на целите и желанията, партньорите, раздирани от енергетиката на противоречията, или си разделят, или създават егрегор на ненавистта, способен да влияе и върху бъдещите им въплъщения и върху рода като цяло. В такъв случай е по-добре да се разделят, за да не си тровят взаимно живота. Ако буквално след няколко часа от запознанството у вас възникне усещането, че познавате този човек от години, това е знак, че в минал живот сте били свързани с някакви връзки – духовни или роднински.

Тези, които успяват да прегледат свои минали животи, често откриват, че техни роднини са били редом до тях и в други техни въплъщения. При това настоящият ви съпруг може да се окаже в миналото ваш духовен учител, брат, син или внук. В процеса на реинкарнация може да се променя и вашият пол – това е обусловено от уроците, които преминава душата на определен етап, пише вестник „Феномен“.

инфо: http://www.prekrasna.bg/

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close