fbpx

Знаци, че трябва да се борите за вашата връзка

Прекратяване на връзката или обмисляне да го направите? И в двата случая е болезнено. Дали не се отказваме прекалено лесно от  любовта си. Има ли знаци, които ни показват, че трябва да направим още едно усилие, за да спасим връзката си? Има, ето кои са.

Умеете да разрешавате проблемите

Спрете за миг и помислете за трудностите, които сте имали с любимия човек. Как сте ги разрешавали? Дали сте успявали да надделеете над егото си, да се съсредоточите върху проблема, да го разрешите по най-разумния начин. В такъв случай си струва да се борите за вашата връзка. Но има проблеми, които подсказват, че усилията ви не си струват, като: злоупотреба с доверие, изневяра, манипулация, несъвместими цели, насилия, липса на желание нещата да бъдат поправени.

Все още сте физически привлечени един към друг

С времето някои партньори започват да губят привличане един към друг, не се стараят да поддържат страстта във връзката, да бъдат привлекателни, желани. Но ако във вашата връзка, все още се чувствате привлечени от половинката ви, имате желание да сте си интимни, полагате усилия за външния вид, за да бъдете привлекателни за другия, а не за някой друг, тогава има смисъл да се борите за любовта ви.

В ситуации на спор, успявате да запазите уважение

Спорове, кавги… Те са част от всяка любовна връзка. Ако с любимия човек успявате да преминете през тях, запазвайки достойнството на другия, има смисъл от взаимоотношенията ви. Но ако във вашите „битки“ има обиди, взаимно се манипулирате, омаловажавате мнението на другия, ровите се в миналото, крещите си, има физическо насилие, тогава е време за промяна.

Нямате желание да бъдете с други

Флиртовете могат да имат и ползи за връзката, но… Винаги има  едно „но“. Дали флиртувате с партньора си, забравихте ли, че с него може да се закачате? Дали вашата половинка намира за „безобидни“ флиртовете в социалните мрежи? Дали в редки случаи флиртувате с познати, непознати, но без това да преминава в други граници, без да продължавате да си мислите за този човек. Флиртовете не са толкова безобидни. Ако вие сте намерили границата и във вас няма желание да преспите с друг, означава, че може да се борите за връзката ви.

Вие сте си най-добри приятели, подкрепяте успехите си

Нещо много важно в  една връзка, но не при всяка двойка се среща. Може да обичате някого, но той да не е същевременно ваш най-добър приятел. Във вашата връзка какви сте с любимия човек?

https://www.az-jenata.bg

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас:
Коментари
Зареждане...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Close